Hållbar kommunikation

Hållbar kommunikation

Göran Brulin; fd chef Arbetslivsinstitutet, professor NUTEK. Ewa Gunnarsson fd chef, genusprofessor Luleå Tekniska Universitet. Caroline Tovatt kollega i konsultfirman Arbetsliv& mångfald HB, Hans Robertsson.

Ägare: Eva Grundelius AB
Region: Norrland, bosatt i Umeå men tar uppdrag i hela landet.
Telefon: 090-12 58 23, 070-645 58
Gatuadress: Rådjursvägen 25, Postadress: 906 43 UMEÅ
Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webbsida: www.hallbarkommunikation.se
Böcker: Helt överens! och Hållbar kommunikation

Kompetens: Organisationsutveckling, Ledarutveckling, Metodarbete/kunskap, Utbildning, Utvärdering, Kommunikation på jämställda (jämlika) villkor
De jämställdhetsprocesser jag leder utgår från att verkligheten ofta är komplicerad: Ibland är det killarna/männen som är förlorare när vi har bristande jämställdhet. En jämn könsfördelning leder inte automatiskt till jämställdhet. Även i verksamheter där kvinnor dominerar kan resultatet bli ojämställt. Även HBT-personer möts av könsdiskriminering. Och när behoven får styra kanske ett kön ska ha mer tid/resurser än vad det andra får – för att slutresultatet ska bli jämställt. Jag hjälper män och kvinnor att skapa en god kommunikation och arbeta tillsammans. Målet är att båda könen ska vinna på ökad jämställdhet. De som använder mina metoder i jämställdhetsarbetet uppnår flera saker samtidigt: • Ni lär er hur vi skapar riktigt god kommunikation på jämlika villkor – och det har ni stor nytta av i många sammanhang. • Ni lär er ställa en diagnos på samtalsklimatet och avgöra om ni ligger på rätt nivå. • Ni lär er att tillsammans undersöka knepiga jämställdhetsproblem och fatta hållbara beslut. • Ni lär er en grundmodell för konstruktiv konflikthantering och hur ni ska göra för att skapa motivation och delaktighet och överkomma förändringsmotstånd.